هواپیمای ایرفرانس حوالی 9 صبح در فرودگاه مهرآباد نشست و حضرت امام، با قلبی آرام و مطمئن پس از 15 سال هجرت، پا به خاک میهن اسلامی گذاشتند.با گسترش قیام مردم و خروج شاه از ایران، شاپور بختیار به عنوان آخرین و تنها امید رژیم پهلوی و سردمداران غربی پشتیبان این رژیم، به عنوان نخست وزیر باقی مانده بود.در طرف مقابل تظاهرات مردم هر روز پر شورتر و مصمم تر می شد و شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی بعنوان اصلی ترین خواسته مردم در نهضت انقلابی به رهبری امام خمینی مطرح می شد. امام خمینی که شرط ورود خود را به کشور، خروج شاه، اعلام کرده بودند، با فرار شاه در 26 دی 1357، تصمیم به بازگشت گرفتند. قرار بود این رجعت تاریخی در روز پنجشنبه پنجم بهمن 1357 انجام گیرد اما بختیار، با بستن فرودگاه ها مانع از انجام این امر شد.با انتشار خبر بسته شدن فرودگاه ها، مردم خشمگین به خیابان ها ریخته و با تحصن و شعارهای کوبنده، دولت بختیار را تحت فشار شدیدی قرار دادند. در همین زمان رییس شورای سلطنت، سید جلال تهرانی، در پاریس ضمن استعفا خدمت امام، اعلام کرد که شورای سلطنت غیر قانونی است.سرانجام، تحصن ها و تظاهرات عظیم مردم بختیار را مجبور کرد، فرودگاه ها را باز کند. کارکنان اعتصابی تلویزیون اعلام کردند برای ضبط و پخش مستقیم مراسم آماده اند. فرودگاه مهرآباد آماده استقبال از پرواز انقلاب بود.روز 12 بهمن 1357، پرشکوه ترین استقبال تاریخی رقم خورد و هواپیمای ایرفرانس در حوالی ساعت 9 صبح در فرودگاه مهرآباد نشست و حضرت امام، با قلبی آرام و مطمئن پس از 15 سال هجرت، پا به خاک میهن اسلامی گذاشتند. صدها خبرنگار و عکاس و فیلمبردار به ثبت این رویداد تاریخی پرداختند. جمعیت استقبال کننده در طول 33 کیلومتر از فرودگاه امام تا بهشت زهرا که مقصد بعدی امام بود. بین 4 تا 8 میلیون نفر تخمین زده می شد.امام از فرودگاه مستقیما به بهشت زهرا رفتند و ضمن ادای احترام به شهدای انقلاب اسلامی، سخنرانی تاریخی خود را در آنجا ایراد کردند. در این سخنرانی امام نخست وزیری شاپور بختیار را غیر قانونی اعلام کرده و فرمودند: «من به پشتیبانی این ملت دولت تعیین می کنم.»بدین ترتیب از ورود امام 10 روز تاریخی که بعدها دهه فجر انقلاب اسلامی نام گرفت، سپری شد تا طومار رژیم پهلوی و 2500 سال استبداد شاهنشاهی برای همیشه در هم پیچیده شود.درضمن ازطرف خودم ایام الله دهه مبارک فجر،سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران را برتمام مردم ایران اسلامی علی الخصوص مردم شریف وانقلابی روستای بنارآبشیرین تبریک می گویم ./
انقلاب اسلامی که آغاز شد، اثرات آن ازهمان ابتدا درسرتاسرایران مشهود بود.تمامی شهرها وروستاها به حرکت درآمده بودند . بنار آب شیرین نیز ازدیگران مستثنی نبود. مردم بنار شب ها ازطریق رادیو بی بی سی درجریان گزارش تظاهرات شهرهای مختلف و خبرهای انقلاب قرار می گرفتند ومصاحبه های امام خمینی و دیگر ان را ازآن طریق گوش می دادند. گاهگاهی نیز نوشته یا عکسی ازامام خمینی به بنارمی رسید و مخفیانه دست به دست می گشت اما اولین جرقه دربنار با نوشتن شعارهایی برعلیه حکومت پهلوی برروی دیوار دبستان بنار شروع شد. همان دبستانی که درغرب روستا بود و امروز به طورکامل از بین رفته و سمت غرب آن مدرسه ی جدید ساخته شده است . اگرچه صبح روز بعد، آن شعارها از روی دیوار پاک شدند اما کم کم مردم بنار نیز به میدان آمدندوزن ومرد درکوچه ها به شعاردادن برعلیه رژیم شاهنشاهی پرداختند. گاهی از روستای بنار سلیمانی نیز جوانانی می آمدند تا با مردم به طورمشترک تظاهرات کنند. درچند مورد نیز از روستای زیارت ، جمعیت انبوه آمدند و همراه مردم بنار، درکوچه های خاکی روستا ، به راهپیمایی و تظاهرات پرداختند. هربار که تظاهرکنندگان پرشور زیارتی می خواستند برگردند، مردم بنار تا ابتدای راه خروجی روستا که آن زمان از مقابل ساختمان مدرسه ی قدیمی واقع درشرق روستا می گذشت، آنان را بدرقه می کردندو شعارمی دادند :
مجاهدین ِ راه ِدین / خوش آمدین خوش آمدین
شعارهای راهپیمایی دربنار، همان شعارهای معمول درایران بود که از طریق افرادی که با شهر ارتباط داشتند به روستا می رسید. تعدادی از تظاهرکنندگان بنار، دانش آموزانی بودند که در راهپیمایی های برازجان یا...شرکت داشتند و با شعارها آشنا بودند. ازجمله ی این شعارها ، به :/نه شرقی ، نه غربی ،جمهوری اسلامی /این شاه امریکایی اعدام باید گردد/درود بر خمینی و... می توان اشاره کرد. دریکی از روزها نیز ، ناصرسلیمی ، شعاری را سرداد و مردم هم با او همراهی کردند :« پسر ِ رضا کچل ، بد جوری افتا تو لجن ».این شعار درست درمیدان فعلی جلوی مسجد امام سجاد(ع) سرداده شد. ازجمله اتفاقات قابل ذکر ،قبل از ظهر یکی از روزها ، تجمع تظاهرکنندگان درمقابل منزل مرحوم رضا زمانی بود. آن روز مرحوم حاج شیخ علی مظاهری درمنزل زمانی مهمان بود.مردم به عنوان اعتراض که چرا شیخ در تظاهرات شرکت ندارد، درآنجا تجمع کرده و شعار داده و بعد از آن حرکت کردند و به راهپیمایی خود در سایر کوچه ها ادامه دادند .
می کنم دیوانگی تا بر سرم غوغا شود
سکه بر زر می زنم تا نادری پیدا شود
با ظهور کریم خان زند در شیراز و قلع و قمع طرفداران نادرشاه روابط او با عبدالعلی خان تیره گشت و کریم خان که از پا گرفتن قدرتی بزرگ همچون عبدالعلی خان در مرکز حکومتش هراس داشت دستور کشتن او را صادر و عبدالعلی خان را مسموم می کند و به عمر این سردار بزرگ خاتمه می دهد. بعد از کشته شدن عبدالعلی املاک او به تصرف دیگران درآمده از آن جمله روستای زیارت وتوابع آن به مدت 14 سال در اختیار میرزا حسین خان برازجانی و غضنفرالسلطنه و بعد از آن ها میرزا علی خان برازجانی و فرزندش آقا خان به مدت 29 سال درآمد و بر آن جا حکومت کردند و سرانجام در سال 1305 شمسی برابر با 1345 هجری قمری درگیری شدیدی بین اهالی زیارت و آقا خان روی می دهد که عده ای از اهالی زیارت و آقا خان کشته می شوند. بعد از آن احمد خان انگالی زیارت و حومه را ضمیمه انگالی می کند و بدین سان دستاوردهای عبدالعلی خان زیارتی بر باد می رود. مزار این سردار بزرگ دشتستانی و پدرش در حافظیه شیراز است.
امروز یازدهم سپتامبراست.
چگونه باورکنم ؟!!
چگونه باورکنم هواپیماهای جنگی برخیزند ودرامریکا هواپیما ربایی صورت گیردواین هواپیما ربا که ما مسلمانان هستیم، بیاییم ودرساختمان های دوقلوی تجارت جهانی بزنیم؟ این ساختمان هاکه ملت امریکا درآن زندگی نمی کنند، بلکه ازملت های گوناگون هستند. تازه این که 2روزقبل ازاین، ساختمان هاخالی ازافراد مهم شوند، خصوصاًیهودی ها. درکشوری که شاید کبوترهم اجازه ی پروازنداشته باشد، چگونه این هواپیماهاچنین اقدامی انجام دادند؟ چرااین هواپیماهابه ساختمان های مهم تری نزدند؟ ومهم ترازاین، که برج سومی هم هم زمان وجودداشت که بدون برخوردهیچ گونه هواپیمایی، به زمین ریخته شد. البته با مواد منفجره. چگونه ازاسامی خلبانان ربوده شده امریکایی نامی برده نشده است؟ البته جواب مشخص است. چون این هواپیماها بدون سرنشین بوده اند. باورکنید ازروی احساس سخن نمی گویم. برایم هزاران سؤال وجود دارد. دوستان اگرشما هم پاسخی دارید، نظر بدهید شاید که من باور کنم . / محمدرضا باقری