تو ضیح : 1- نویسنده ی این مطلب نام خودش را ننوشته و نام هیچکس را خودش برای خودش انتخاب کرده 2- چون در باره ی شخصی سخن به میان آورده اما خودش را معرفی نکرده ، لازم دیدم بخش هایی از حرف هایش را حذف کنم / با احترام
دوستی با نام مستعار « هیچکس » مطلبی کوتاه در باره ی خاطره ی یکی از افرادی که قبلا در بنارانه آمده بود مطالبی نوشته و ابتدای آن گفته :
« سلام.میگم این اقای ... ک شما هی تعریف و تمجید میکنید.خدا ک ادم انتقاد پذیری باشه.
چون من میخوام کمی انتقاد کنم.
این اقا الان وضعیتش چطوره؟
چرا الان وضعش خوب نیست. ... »
« هیچکس » ، پس از بیان این موارد به زندگی شخصی فرد مورد نظر اشاره کرده و آنگاه می نویسد :
من میخوام اینرو بگم اقای غلامی شما باید از کسای اسم ببرید ک واقعا در زمان حال زبانزد باشن.خیلی از ادمهای قدیم هستند ک حتی نمیتونن اسم خودشون بنو یسن ولی چنان خانواده داری میکنن چنان واسه بچه هاشون رسیدگی میکنن ک واقعا انسان کیف میکنه.
و در پایان پیشنهاد می دهد و می نویسد :
« ... نمونه بارز یک انسان میخوای بزاری تو سایتت برو شیراز باحاج محمداسماعیل باقری ... »
با احترام به همه ی دوستان و خوانندگان بنارانه ، به عرض می رسانم که زندگی شخصی هر کسی متعلق به خود اوست و ما کاری نداریم که فلان آدم در حریم خصوصی زندگی اش چه رفتاری دارد . آنچه به ما مربوط می شود ، رفتاری است که با اجتماع گره می خورد وانگهی بنارانه به یک نفر تعلق ندارد و همان طور هم که نوشته ام و در سرلوحه ی وبلاگ نیز آمده ، بنارانه متعلق به همه ی شماست به همین خاطر شما می توانید آستین همت بالا زده و افراد موفق را معرفی کنید یا در باره ی هر موضوع و مطلبی که دوست دارید ، مطلب بنویسید و برای ما بفرستید تا منعکس شود .