روزجمعه 97/2/21 در شهر بوشهر با حضور جناباستاد رسول علی بابایی رییس محترم سبک تریکینگ ایران و جناباستاد اداوی دبیر سبک رشته تریکینگ ایران و جناب استاد محمد نوربخش نماینده سبک تریکینگ استان بوشهر و سرپرست هیات ورزهای رزمی استان جناب رستم آشنا ، با پوشش خبری صدا و سیمای استان خانه تریکینگ بوشهر افتتاح شد.
در این افتتاحیه که مربیان و نمایندگان تریکینگ استانهای دیگر نیز حضور داشتند مسئولین این رشته در استان معرفی شدندکه محسن شجاعی فرزندعلیرضا،همولایتی عزیزمان که مقیم بوشهرهستند،به عنوان دبیر سبک تریکینگ استان بوشهر به حاضرین معرفی گردیدوحکم خود را از دست استادبابایی رییس سبک تریکینگ ایران دریافت کردند.
پ ن :معرفی رشته تریکینگ(Tricking):این رشته یکی از رشته های نوظهور رزمی می باشد که تلفیقی از آکروبات ژیمناستیک و ضربه پا و سلاح سرد می باشد.مسابقات آن به صورت بین المللی نیز برگزار میگردد و جزء رشته هایی است که دارای فدراسیون جهانی می باشد.کمتر رشته رزمی در جهان دارای فدراسیون است.در سال 2018 نیز به عضویت سازمان اسپورت آکورد در آمد و عضو جنبش ورزشهای المپیکی شد.و قرار است در المپیک اسیایی 2018 کره به صورت آزمایشی شرکت داده شود.
پ ن :اضافه می گرددکه محسن شجاعی از قهرمانان رشته های رزمی نینجوتسووکیوکوشین کارته کشوری است که آخرین مقام های ایشان مسابقات قهرمان کشوری شهریورماه96 درشیرازبودکه مقام اول رابدست آوردند.ودومقام نایب قهرمانی اورآسیایی دربهمن ماه96درشهرکرج بود.
پ ن : ضمنامحمدنویدی فرد،نوجوان پرتوان واعجوبه بوشهری این رشته،ازشاگردان ایشان می باشندکه برای مسابقات انتخابی تیم ملی انتخاب گردیده اند.
پ ن : شورای نویسندگان بنارانه برای ایشان درسمت جدیدو همچنین مسابقات آتی آرزوی موفقیت وافتخارآفرینی دارد.








تاریخ : جمعه 97/2/28 | 12:37 عصر | نویسنده : بنارانه | نظرات ()