ازدواج همزمان با 2 عروس در يک شب (+عکس)
جذاب نيوز: يک عراقي همزمان و در يک شب، با دو دختر ازدواج کرد. عبدالرحمن 22 ساله گفته است همزمان دلبسته اين دو دختر شده و به همين دليل تصميم گرفت همزمان و در يک مراسم، با هر دو دختر ازدواج کند.
داماد جوان که به همراه پدرش در منطقه بيجي در شمال عراق، به کشاورزي مشغول است گفته که با اين اقدام مي خواسته نشان دهد هيچ يک از دو عروس را برديگري ترجيح نمي دهد.
اين دو عروس يعني"انتظار" 17 ساله دختر عمو و "سعاد" 21 ساله دختر عموي پدر داماد گفته اند که در ابتدا مخالف چنين اقدامي بودند اما پس از رايزني ها و رفت و آمدها ، موافقت کرده اند.
سعاد هم گفته است که در ابتدا از اين پيشنهاد شوکه شده است اما داماد او را قانع کرده که هر دو عروس را باهم دوست دارد.
هم اکنون هر دو عروس ، در يک منزل سکونت دارند.
نمايي زيبا از آبشار مارگون/عکس
مهر: آبشار مارگون يکي از زيباترين آبشارهاي کشور است که در مجاورت شهر سپيدان و در مرز استان فارس و استان کهگيلويه و بويراحمد واقع گرديده است.
فاجعهاي جديد بيخ گوش پايتخت
به گزارش شرق،عوارض آلودگي صوتي هم براي سلامتي جانوران و هم بر سلامتي انسانها مضر است. همين چند روز پيش بود كه خبر آمد صداي گنجشكهاي امروزي به نسبت گنجشكهاي 50 سال قبل بمتر شده است. اين را دانشمندان دانشگاه جورج ميسون آمريكا با مقايسه آوازهاي ثبتشده گنجشكها در دهه 1960 و سال 2005 و بررسي اطلاعات در مورد سطح صدا و آلودگي صوتي شهرها و خودروهاي موجود دريافتند.اين تحقيقات نشان ميدهد، در دهه 1960، گنجشكهاي سرسفيد به سه گويش آواز ميخواندند كه سه دهه بعد به دو گويش كاهش يافته و امروزه تنها يك گويش باقي مانده كه به گويش سانفرانسيسكو مشهور است. اين آواز از دو آواز ديگر بمتر بوده و محققان بر اين باورند كه اين آسانترين راه براي انطباق با شرايط پرصداي شهري بوده است. البته آلودگي صوتي فقط به بم شدن صداي گنجشكها ختم نميشود. تحقيقات نشان ميدهد اين آلودگي حتي ممكن است در نهايت به ناشنوايي انسان هم منجر شود. مدتهاست كارشناسان درباره اين نوع از آلودگي هشدار ميدهند اما هنوز آنگونه كه بايد در شهرهاي ايران و به ويژه تهران اين موضوع جدي گرفته نشده است.
با10 نکته همسرتان را تحت تاثير قرار دهيد
رسوم عجيب ازدواج در نقطه اي از دنيا+عکس
به گزارش نيک صالحي برخي رسوم ازدواج در ميان مردم تيدونگ در مالزي واقعاً منحصر به فرد است. برخي از آنها را ميتوان در نوع خود جالب دانست، مثلاً يکي از آنها اين است که داماد اجازه ندارد صورت عروس را ببيند تا زماني که چندين آواز عاشقانه براي او بخواند. پردهاي که دو زوج را از هم جدا ميکند وقتي بالا ميرود که او آهنگ را نواخته باشد. البته همهي رسوم آنها جالب نيست از جمله عروس در دوران نامزدي از خانهاش بيرون نميرود و اگر داماد نيز دير به عروسي برسد بايد جريمه بپردازد که اغلب جواهر است. ولي عجيبترين رسم آنها اين است که تازه عروس و داماد نبايد به مدت 3 روز و 3 شب به دستشويي بروند! مطمئناً اين رسم در نظر همگان به نوعي شکنجه محسوب ميشود ولي به نظر ميرسد براي مردم تيدونگ که اکنون در شهر سانداکان در مالزي ساکن هستند عادي است. آنها معتقدند عدم رعايت اين رسم بدشانسي زيادي را وارد زندگي آنها ميکند. به همين دليل چندين نفر مراقب آنها خواهند بود و تنها اجازه دارند مقدار بسيار کمي نوشيدني و غذا بخورند. بعد از اتمام روز سوم آنها ميتوانند به زندگي عادي خود برگردند.
به گزارش نيک صالحي برخي رسوم ازدواج در ميان مردم تيدونگ در مالزي واقعاً منحصر به فرد است.
برخي از آنها را ميتوان در نوع خود جالب دانست، مثلاً يکي از آنها اين است که داماد اجازه ندارد صورت عروس را ببيند تا زماني که چندين آواز عاشقانه براي او بخواند. پردهاي که دو زوج را از هم جدا ميکند وقتي بالا ميرود که او آهنگ را نواخته باشد.
البته همهي رسوم آنها جالب نيست از جمله عروس در دوران نامزدي از خانهاش بيرون نميرود و اگر داماد نيز دير به عروسي برسد بايد جريمه بپردازد که اغلب جواهر است.
ولي عجيبترين رسم آنها اين است که تازه عروس و داماد نبايد به مدت 3 روز و 3 شب به دستشويي بروند!
مطمئناً اين رسم در نظر همگان به نوعي شکنجه محسوب ميشود ولي به نظر ميرسد براي مردم تيدونگ که اکنون در شهر سانداکان در مالزي ساکن هستند عادي است. آنها معتقدند عدم رعايت اين رسم بدشانسي زيادي را وارد زندگي آنها ميکند. به همين دليل چندين نفر مراقب آنها خواهند بود و تنها اجازه دارند مقدار بسيار کمي نوشيدني و غذا بخورند. بعد از اتمام روز سوم آنها ميتوانند به زندگي عادي خود برگردند.
کاربردهاي مختلف صرف فعل " مردن " در فرهنگ ما !!
برو بمير : برو گمشو !بميرم برايت : خيلي دلم برايت مي سوزد !مي ميرم برايت : عاشقتم !مي مردي ؟ : چرا کار را انجام ندادي ؟مردي ؟ : چرا جواب نمي دهي ؟نمرديم و ... : بالاخره اتفاق افتاد !مرديم تا ... : صبرمان تمام شد !مرده : بي حال !مردني : نحيف و لاغر !مردم : خسته شدم!من بميرم ؟ : راست مي گويي
س/ نوازش پدرانه!