وبلاگ :
وبلاگ اختصاصي روستاي بنار آب شيرين
يادداشت :
بخشي از شعر مادر
نظرات :
0
خصوصي ،
7
عمومي
نام:
ايميل:
سايت:
مشخصات شما ذخيره شود.
متن پيام :
حداکثر 2000 حرف
كد امنيتي:
اين پيام به صورت
خصوصي
ارسال شود.
+
جعفري
+
جعفري
قديميترين مسجد ايران کجاست؟ + عکس
ارم نيوز : اين بنا قديميترين مسجدي است که در ايران و شايد در دنيا با کمترين پيرايهاي دست نخورده باقي مانده است.
برنا: مسجد جامع فهرج از بناهاي قديمي و کمنظير فرهنگ و تمدن اسلامي است که بنا به رواياتي متعلق به نيمه اول قرن اول هجري است.
اين بنا قديميترين مسجدي است که در ايران و شايد در دنيا با کمترين پيرايهاي دست نخورده باقي مانده است.
روستاي فهرج که اين مسجد در آن واقع شده است، در ?? کيلومتري جنوب شرقي يزد و کنار راه اصلي يزد-بافق قرار دارد. از آثار تاريخي اين روستا علاوه بر بافت تاريخي به يک قلعه باستاني، آب انبار قديمي، مجموعه شهدا و مسجد جامع ميتوان اشاره کرد.
وجود شبستاني رو به قبله با هشت ستون، مناره گلي نه چندان بلند که راه پلکان بام مسجد از از داخل اين مناره به بام و سپس به بالاي مناره منتهي ميشود.
ساختمان ستبر مسجد با خشتهاي بزرگ و گل، به سنت مساجد اوليه اسلامي بنا گرديده است.
+
جعفري
عکس/ از مادرتان تشکر کنيد
+
جعفري
عکس؛ بلعيده شدن يک زن توسط شتر
برچسب ها:
بلعيده شدن
،
زن
،
شتر
+
جعفري
عکس/وصيتنامه نيما يوشيج
ارم نيوز : علي اسفندياري معروف به نيما يوشيج در وصيتنامهاش به اين موضوع اشاره کرده که بعد از او محمد معين قيم آثارش باشد.
علي اسفندياري معروف به نيما يوشيج در وصيتنامهاش به اين موضوع اشاره کرده که بعد از او محمد معين قيم آثارش باشد.
امشب فکر مي کردم با اين گذران کثيف که من داشتهام-بزرگي که فقير و ذليل ميشود، حقيقتا جاي تحسر است. فکر ميکردم، براي دکتر حسين مفتاح چيزي بنويسم که وصيتنامه من باشد.
باين نحو که بعد از من هيچکس حق دست زدن به آثار مرا ندارد بجز دکتر محمد معين اگرچه او مخالف ذوق من باشد. دکتر محمد معين حق دارد در آثار من کنجکاوي کند-ضمنا دکتر ابوالقاسم جنتي عطائي و آل احمد با او باشند. بشرطي که هر دو با هم باشند- ولي هيچيک از کساني که به پيروي از من شعر صادر فرمودهاند در کار نباشند. دکتر محمد معين که نسل صحيح علم و دانش است کاغذ پارههاي مرا بازديد ميکند. دکتر محمد معين که هنوز او را نديدهام مثل کسي است که او را ديدهام.
اگر شرعا ميتوانم قيم براي ولد خود داشته باشم دکتر محمد معين قيم است. ولو اينکه او شعر مرا دوست نداشته باشد -اما ما در زماني هستيم که ممکن است همه اين اشخاص نامبرده از هم بدشان بيايد. چقدر بيچاره است انسان.
پاسخ
براي شناختن روحيات نيما ، علاقمندان را به خواندن نامه ها / ازمجموعه ي آ ثارنيما يوشيج / گردآوري سيروس طاهباز دعوت مي كنم .
+
جعفري
آيين خيامخواني امروز در بوشهر برگزار شد
ارم نيوز : گروهي از هنرمندان بوشهري در اقدامي تحسينبرانگيز، آيين خيامخواني را در بوشهر برگزار كردند.
به گزارش ارم نيوز، محسن حيدريه و خضر عزيزاده دو هنرمند بوشهري امروز به همراه گروه خيامخواني كه متشكل از برخي نوازندگان قديمي از جمله محمدرضا شوشترينژاد بود، در سالن سينما كانون بوشهر به اجراي موسيقي پرداختند.
در اين اجرا، ابتدا خيامخواني بهوسيله فلوت اجرا شد كه خضر عزيزاده و محسن حيدريه نوازندگي فلوت را بر عهده داشتند و سپس خيامخواني در مقام "شكي " بهوسيله ني جفتي محسن حيدريه اجرا شد كه علي ظريف آزاد و خضر عزيزاده وظيفه خوانندگي را به عهده داشتند و محمدرضا شوشترينژاد نيز ضرب خيامي مينواخت.
در اين اجرا كه در نوع خود بينظير بود، تعداد زيادي از تماشاگران به علت استقبال گسترده به صورت ايستاده نظارهگر اجراي موسيقي بودند.
در اين مراسم بزرگداشت از خضر عزيزاده نوازنده پيشكسوت خيامي تقدير به عمل آمد.
خيامخواني يا خيامي يكي از مقامهاي موسيقي بوشهر است كه از سالهاي قبل در بزمها و مجالس عروسي، حنابندان، ختنهسوران و ديگر مجالس اجرا ميشده و ميتوان گفت از آهنگهاي ماندگار بوشهري است كه هيچ وقت قديمي نميشود.
در مجالسي كه خيامي اجرا ميشد، معمولاً خواننده مجلس يك نفر نبود و با چند خواننده و به صورت سوال و جواب اجرا ميشده، بدين صورت كه بيت اول را يك نفر ميخواند و در بيت ديگر، نفر بعدي جواب ميداد، با يك رباعي يك خواننده و با رباعي ديگر خواننده بعدي و الي آخر....
در هنگام مراسم عزاداري در مساجد، به مدت يك ساعت يا يك ساعت و نيم سنج و دمام ميشنوي و با اينكه ريتم آن ثابت است ولي هيچگونه خستگي احساس نميشود حتي شوق شنيدن سنج و دمام در شنونده بيشتر ميشود و خيامخواني نيز به همين گونه است با اينكه خيام نيز ثابت است، چندين رباعي با آهنگ خيام خوانده ميشود ولي شنونده اصلاً احساس خستگي نميكند و معمولاً در بين چند رباعي به دليل اينكه آهنگ از حالت يكنواختي خارج شود و مجلس گرمتر شود، از يزلههاي بوشهري نيز استفاده ميشود مانند: ديگه ناشم به كعله و يا در آخر رباعي به عنوان مكمل آهنگ، از كلماتي مثل: (امان امان امان دل من) نيز استفاده ميشود.
پاسخ
دوستاني كه علاقمندهستند تاازاين جلسه اطلاعي گزارش گونه بخوانند ، به وبلاگ محمدغلامي پيوندهمين وبلاگ (بنارانه ) مراجعه كنند و قسمت برگي اززندگي جمعه 30/2/1390 رامطالعه كنند .
+
علي
سلام وب خوبي داري شعر خوبي در مورد مادر نوشتيد راستي روز مادر را به همه ي مادران عزيز تبريک مي گوييم يه سر بيياييد وب من اگه نظر هم بديد ممنون مي شوم
پاسخ
ممنون علي جون . حتماً همين الان اومدم.