اين قليان با استفاده از تکنولوژيUSB ، وابستگي به زغال را کاهش داده و با آلودگي بسيار کمتر باعث حفظ محيط زيست ميشود.
اين قليان ساخت کشور چين مي باشد و چند صباحي است که از طريق کشور دوست و مخالف، امارات متحده عربي وارد خاک کشورمان گرديده است!
اين قليان بدين صورت عمل ميکند که به جاي ذغال کابل خروجي را يا به پورت يواسبي و يا به آداپتور مخصوص که همراه اين مجموعه ميباشد وصل کرده سپس المنت موجود در سر قليان گرم شده تا به دماي معمول برسد و در آن صورت قابل استفاده ميشود(يعني تقريبا ?? ثانيه )
لازم به ذکر ميباشد که تنباکو و آب در اين قليان بصورت معمولي و سنتي در محل سابق خود قرار ميگيرد.
قيمت خريد اين محصول در دبي تقريبا ?? هزار تومان گزارش گرديده است.
وسايل اضافه يک سر به همراه يک کيف مخصوص در کنار اين محصول به فروش ميرسد.
توصيه ميگردد براي ارتقاء سطح کيفي و کمي قهوهخانهها و براي صرفهجويي در مصرف گاز و کمک به سلامت آب و هواي جامعه ،اتحاديه و صنف قهوهخانه داران استفاده از اين محصول را براي قهوهخانههاي سراسر کشور بالاخص تهران اجباري نمايند.
البته توصيه اوليه(همانند برچسب روي جعبههاي سيگار) اين است که اساسا از استعمال دخانيات خودداري کنيد، به فکر عاقبت خود و فرزندان خود باشيد!
به گزارش آخرين نيوز به نقل از خبرآنلاين، کتاب التصريف داراي 30 مقاله است که 29 مقاله آن اختصاص به بيماري هاي مختلف، کيفيت درمان آنها و هم چنين شناخت ادويه و عقاقير دارد و آن چه که بيش از همه مورد توجه قرار گرفته و ترجمه هاي مکرر از آن شده همان مقاله سي ام است که اختصاص به جراحي دارد و خود اين مقاله داراي سه باب است.
تصويري که ميبينيد مربوط به يکي از صفحات دستنويسي از التصريف لمن عجز عن التأليف اثر ابوالقاسم خلف بن عباس زهراوي (نسخه 397 کتابخانه سنا ، مورخ 710 ق) است. دستنويس مورد گفتگو حاوي مقاله سيام از سي مقاله کتاب التصريف ميباشد که به دستکاري (جراحي) و ابزارهاي آن اختصاص يافته و خوشبختانه ترجمه فارسي همين بخش با مشخصات التصريف لمن عجز عن التأليف (بخش جراحي و ابزارهاي آن)، ابوالقاسم خلف بن عباس زهراوي، ترجمه احمد آرام و مهدي محقق، تهران، مؤسسه مطالعات اسلامي دانشگاه تهران و مؤسسه بينالمللي انديشه و تمدن اسلامي کوالالامپور، 1374 خ در دسترس قرار دارد.
ميراث مکتوب گزارش داده است که اين بخش از التصريف يکي از کهنترين نوشتههاي دوره اسلامي درباره فنون و ابزار دستکاري است. اين بخش داراي دهها تصوير از ابزار مربوط به اين فن است و خوشبختانه نسخه کتابخانه سنا هم کامل بوده و هم تصاوير آن با کيفيت خوبي ترسيم شده است.
ابوالقاسم ابن عباس زهراوي يکي از پزشکان مسلمان و از مفاخر جهان اسلام است و در قرن ? هجري که ابن سينا و علي ابن عباس اهوازي در شرق تمدن عظيم اسلامي طلوع کردند او در غرب تمدن اسلامي و سرزمين اندلس منشأ بسياري از پيشرفت هاي علمي و عملي به خصوص در زمينه جراحي شد و ساليان سال دانشمندان سراسر دنيا از خرمن دانش او خوشه چيني کردند. زهراوي که در زمان خود در رشته جراحي سرآمد بود و به آن درجه از برجستگي رسيد که کتاب او به نام التصريف لمن عجز عن التأليف در تمامي دانشگاه هاي اروپا تا قرن ?? ميلادي تدريس مي شد. در زمان ابوالقاسم زهراوي کار کردن در رشته هاي جراحي ميان پزشکان در جامعه اروپا کاري پسنديده و مورد قبول نبود و روي آوردن به جراحي در اروپا بسيار محدود بود. اما اين رشته ميان پزشکان عرب و مسلمان پسنديده و مورد قبول بود و رنسانس اروپا از تأليفات علمي دانشمندان مسلمان از جمله تأليفات زهراوي به عنوان مراجع و منابع اصلي استفاده کرد.
واقعآ مرحوم بيباك مرد دانايي بودخدايش بيامرزد
ياد مجلس نشينون بخير.