• وبلاگ : وبلاگ اختصاصي روستاي بنار آب شيرين
  • يادداشت : شعري از حسن بي باك
  • نظرات : 0 خصوصي ، 5 عمومي
  • mp3 player شوکر

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    + جعفري 
    ارم نيوز : يک پير زن 88 ساله حين برگزاري مراسم خاکسپاريش به يکباره زنده شد.

    به گزارش ايسنا، «کاستوديا آمانسيو» دختر بزرگ اين پير زن 88 ساله در مصاحبه‌اي با رسانه‌هاي دولتي برزيل عنوان کرد: در 22 دسامبر پزشکان اعلام کردند که تمام علائم حياتي از مادرم رخت بربسته و او مرده است.
    اين زن 65 ساله در ادامه خاطرنشان کرد: بعد از اتمام مراحل خاکسپاري براي مراسم آماده شديم، اما درست در روز برگزاري و حين گذاشتن تابوت در قبر متوجه صدايي از داخلش شديم.
    اين زن عنوان کرد: هنگامي که تابوت را باز کرديم، متوجه شديم مادرم نفس مي‌کشد. اين موضوع اصلاً برايم قابل هضم نبود. مادر پيرم که اخيراً زمين‌گير و عليل شده بود، آلزايمر هم داشت به يکباره زنده شده بود.
    اين زن 65 ساله اضافه کرد که پزشکان شش روز پيش با اعلام اين موضوع که مادرش سکته کرده، تمام دستگاه‌ها را از او جدا کرده بودند.
    + جعفري 
    ارم نيوز : آن چه که ما به آن دست يافته‌ايم شايد راهي براي تشخيص افرادي باشد که احتمال بروز مرگ زودهنگام در آنها بيشتر است.
    به گزارش ايسنا، در اين مطالعه دانشمندان ارتباط تعادل افراد، قدرت دست آنها و توانائيشان در برخاستن از صندلي را با خطر مرگ زودهنگام بررسي کردند.

    به گزارش نشريه پزشکي بريتانيا، کساني که اين اقدامات را بهتر انجام داده‌اند عمر بيشتري داشته‌اند. دانشمندان اميدوارند که اين آزمايش‌هاي ساده به پزشکان کمک کند تا بيماران در خطر را تشخيص دهند.

    اين مطالعه توسط انجمن پزشکي بريتانيا انجام شده و هزينه آن را «واحد افزايش سن و سلامتي مادام‌العمر» تامين کرده است.

    در اين مطالعه نتيجه به دست آمده از بيش از 30 پروژه تحقيقاتي ديگر را ترکيب کرده که در مجموع آنها ده‌ها هزار نفر روي رابطه بين "توانايي جسمي" و مرگ و مير تحقيق کردند. بيشتر کساني که مورد مطالعه قرار گرفتند بالاي 60 سال سن داشتند اما به جاي زندگي در بيمارستان‌ها و خانه‌هاي سالمندان در جامعه زندگي مي‌کردند.

    محققان دريافتند که ميزان مرگ و مير در دوران انجام اين مطالعات در کساني که قدرت فشار دست پايين‌تري داشته‌اند 67 درصد بيشتر از کساني بوده که فشار دست‌شان قوي‌تر بوده است. روند مشابهي هم در ديگر اندازه‌گيري‌ها ديده شده است از جمله کساني که آرام راه مي‌روند احتمال مرگ‌شان تقريبا سه برابر کساني است که تند راه مي‌روند. کساني که آرام‌تر از صندلي بلند مي‌شوند ميزان مرگ و ميرشان دو برابر کساني بوده که سريع‌تر از صندلي بلند مي‌شدند. حتي به نظر مي‌رسد که توانايي حفظ تعادل بر روي يک پا با کاهش احتمال مرگ ارتباط دارد.

    بيش‌تر اين تفاوت‌ها را نحيف شدن بعد از بيماري و به طور کلي کاهش ميزان سلامتي مي‌توان توضيح داد اما در مورد شدت فشار دست موضوع متفاوت است. تفاوت ميزان مرگ و مير در افراد با شدت فشار دست متفاوت حتي در کساني که زير 60 سال سن داشتند و هيچ گونه عوارض بيماري هم در آنها مشاهده نمي‌شد قابل توجه بوده است.

    دکتر ريچل کوپر، مسؤول اين تحقيقات مي‌گويد که پزشکان مي‌توانند براي پيش بيني اين که کدام يک از بيماران ممکن است کمک يا نظارت بيشتري نياز داشته باشند از اين سنجش‌هاي آسان استفاده کنند. با اين حال او گفت براي اثبات سودمند بودن اين سنجش‌ها تحقيقات بيشتري نياز است.

    وي گفت: آن چه که ما به آن دست يافته‌ايم شايد راهي براي تشخيص افرادي باشد که احتمال بروز مرگ زودهنگام در آنها بيشتر است.

    کوپر افزود: با اين حال تحقيقات بيشتري به ويژه در جوانان، نياز است تا از وجود اين ارتباطات جالب مطمئن شويم.
    + جعفري 

    ارم نيوز : اصل دروغ چيزي است که هم به خود فرد و هم به بناي خانواده ضربه مي‌زند. زندگي از همان روزهاي نخست بايد براساس صداقت شکل گيرد.

    دروغ‌گويي براي جلب علاقه طرف مقابل در دوران نامزدي و قبل از آن اشکال دارد؟

    "محمد علي تابعي" فعال فرهنگي و مشاور امر ازدواج:
    طبيعي است که اصل دروغ چيزي است که هم به خود فرد و هم به بناي خانواده ضربه مي‌زند. زندگي از همان روزهاي نخست بايد براساس صداقت شکل گيرد و در هر مرحله‌اي، اگر طرفين به هم دروغ بگويند شايد در جذب علاقه مفيد واقع شود اما بعدها تبعات خودش را خواهد داشت.

    نوع دروغ هم متفاوت است و به ميزاني که دروغ در زندگي فعلي تأثيرگذار است در زندگي آينده هم نقش خواهد داشت. در مجموع گفتن دروغ در شروع ارتباطي که قرار است بر مبناي پاکي و صداقت باشد، درست نيست و مشکلات جبران ناپذيري را در زندگي آينده ايجاد خواهد کرد.

    علاقه‌اي که از اين طريق به وجود بيايد چه‌قدر قابل اعتماد است؟
    علاقه سبب شناخت مي‌شود. وقتي شناخت همه جانبه باشد، ممکن است فرد به دليل شناخت کاملي که از فرد به‌دست آورده، از اين خطا و دروغ او بگذرد اما اين تنها زماني است که شناخت درستي صورت گرفته باشد و طرفين به همدلي رسيده باشند و معيارهاي درستي براي انتخاب وجود داشته باشد، اما اگر دروغي باشد که در صحت زندگي و نوع شناخت خلل وارد کند، حتما و قطعا به زندگي ضربه خواهد زد.

    اگر در دوران نامزدي فرد متوجه دروغ‌گويي طرف مقابل حتي با دلايل مثبت شود، ازدواج با چنين فردي صحيح است؟
    نه. اگر مبناي زندگي فرد بر اساس دروغ باشد، اين زندگي لرزان است، چراکه اصل زندگي صداقت است.

    طرفين بايد عادت کنند که به هم راست بگويند، وقتي کسي دروغ مي‌گويد، يعني رياکاري مي‌کند و سعي مي‌کند واقعياتي را پنهان کند که قطعا زماني بروز خواهد يافت.

    البته بايد بين نوع دروغ‌هاي فرد تفکيک قائل شد. فردي که در يک مورد دروغ مي‌گويد، با کسي که اساسا شخصيت دروغيني را از خود معرفي مي‌کند، متفاوت است.

    در هر حال نکته کليدي اين است که دروغ در هر نوعي روح بي‌اعتمادي را بر زندگي حاکم خواهد کرد.
    + جعفري 
    + جعفري 

    درود

    بر آقاي بيباك اين مردعالم وخوش محضري خداوند حفظشان كند.

    شعر زيبايي بود قلمتان استوار بيباك عزيز.

    پاسخ

    درودبرشماوآثارزيبايي كه ارسال كرديد.